ТОВ БТІМ — «Лідер року 2018» в галузі нерухомості

За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу нашу компанію ТОВ «Бюро технічної інвентаризації міжрегіональне» визнано одним з найефективніших підприємств України у своїй галузі, а підтвердженням високого статусу, надійності й ефективності ведення бізнесу стала престижна нагорода «Лідер року 2018».

 

Як і кожне значне досягнення, ця почесна нагорода стала можливою завдяки наполегливій роботі нашого колективу й управлінським якостям керівництва, а також ідеї, котра знайшла відгук серед наших клієнтів і партнерів, адже будь-який бізнес неможливий без розуміння свого кола споживачів та їхніх потреб.

 

Перш ніж стати №1 в Україні, необхідно пройти складний етап якісної трансформації послуг, що надаються. Саме тому, у 2013 році (як тільки це було дозволено законодавством), на базі команди досвідчених спеціалістів було створено ТОВ «Бюро технічної інвентаризації міжрегіональне» – компанію, що однією з перших в Україні стала надавати послуги технічної інвентаризації в комплексі з проектуванням та  повним юридичним супроводом.

 

Досвід наших працівників у комунальних і державних закладах був трансформований у комплексну систему надання послуг якісно нового рівня, а за роки роботи до команди інженерів приєднались архітектори, експерти та юристи.

 

ТОВ «БТІМ» освоїло український ринок нерухомості, надаючи свої послуги спочатку в регіонах Полтавської області, а завдяки системі тендерів Prozorro – по всій території України.

 

Партнерські відносини з землевпорядними, аграрними і комерційними компаніями додали розуміння і можливості надання послуг широкого спектру, пов’язаних з нерухомістю та землею.

 

Результати блискучого втілення ідеї — завжди на видноті й часто вражають своєю простотою, проте за лаштунками стороннього погляду залишаються дні й роки кропіткої праці й зусиль кожного працівника.

 

Вже другий рік поспіль ми отримуємо престижну нагороду «Лідер року» та вже більше 5-ти років працюємо на ринку української нерухомості, задля втілення нашої місії: забезпечення можливості та доступності реалізації прав на нерухоме майно для кожного.

 

Ми відкрито заявляємо, що маємо намір і надалі розвиватись, досягаючи нових успіхів, та дякуємо за визнання наших досягнень!