ТЕХНІЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД.

Технічне обстеження – це комплекс заходів спрямованих на перевірку технічного стану, визначення технічного зношування та залишкового ресурсу будівель та конструкцій.

 

За результатами технічного обстеження визначається можливість подальшої експлуатації споруд, реконструкції чи необхідність відновлення, посилення та ремонту.

 

Технічне обстеження проводиться в таких випадках:
– при переведенні дачного (садового) у житловий будинок
– у разі виявлення дефектів, пошкоджень і деформацій у процесі поточного огляду та технічного обслуговування об’єкта, що здійснюються його власником або управителем
– перед реконструкцією об’єкта нерухомості
– для узаконення самовільного будівництва
– для проведення перевірки врахування потреб осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення

 

Проводити таке обстеження може лише сертифікована особа. Результатом технічного обстеження може бути відповідний звіт або відмітка в техпаспорті з обов’язковим внесенням в електронний реєстр (ЄДЕССБ).

 

БТі Міжрегіональне надає послуги з проведення технічного обстеження у строк до 10 днів з реєстрацією звіту в електронному реєстрі будівельної діяльності ЄДЕССБ. Тому якщо вам потрібно перевести садовий/дачний будинок в житловий чи узаконити реконструкцію і для цього вам необхідний звіт про тех.обстеження – не зволікайте, а звертайтеся до нас в БТіМ !