БТІ Міжрегіональне – лідер послуг в сфері нерухомості в Полтаві

 

 

Зазвичай люди звикли до того, що для оформлення технічного паспорта на нерухомість необхідно звернутись до державного БТІ, провести багато часу в чергах, зібрати купу документів та ще довго чекати на візит техніка вдома.

 

Часи змінилися! По-перше, з 2013 року немає звичних державних БТІ. По-друге, вже понад 7 років Бюро технічної інвентаризації міжрегіональне (БТІМ) обслуговує полтавців, надаючи не тільки послуги з виготовлення технічних паспортів, а й супутні послуги, що пов’язані з нерухомістю.

 

Наразі діє будівельна амністія на самовільно побудовані будинки та господарські споруди. Для узаконення Вашого нерухомого майна БТІ Міжрегіональне пропонує послуги технічної інвентаризації та обстеження об’єкта (останні є необхідною умовою амністію згідно з законодавством), введення об’єкта в експлуатацію та реєстрація прав в реєстрі прав на нерухоме майно.

 

 

Узаконення самочинного будівництва проводиться й іншими шляхами, зокрема в штаті БТІМ працює адвокат, що може допомогти з розв’язанням питань в судовому порядку.

 

У разі поділу об’єкта нерухомого майна або виділу в окрему одиницю (з присвоєнням окремої адреси) Вам необхідно звернутись до БТІ Міжрегіональне для отримання відповідного висновку, який надалі Ви будете надавати нотаріусу (для укладення договору) або до суду (у разі наявності спору).

 

Плануєте нове будівництво або реконструкцію? Зверніться до БТІМ для виготовлення архітектурного проєкту чи ескізу намірів забудови. По-перше, Вам нададуть безкоштовну консультацію з питань оформлення дозвільних документів на будівельні роботи. По-друге, повідомивши власні побажання та отримавши думку сертифікованого спеціаліста, можна замовити проєктну документацію і навіть дизайн майбутнього об’єкта.

 

Купуєте нерухомість у новобудові чи сумніваєтесь у порядності продавця? Юридичний аудит нерухомості, що надається спеціалістами БТІМ, допоможе Вам розібратися у правомірності набуття прав та знизити можливі ризики. На додаток, у БТІМ можна отримати консультацію у сфері земельних відносин та оформлення прав на нерухоме майно.

 

Система управління якістю БТІ Міжрегіональне сертифіковано відповідно до ДСТУ ISO 9001: 2015.

 

Окрім того, БТІМ має сміливість демонструвати власний професіоналізм, беручи участь у державних закупівлях в системі Прозоро. Договори з гігантами промисловості у державному секторі (Запорізька атомна електростанція, підприємства Укроборонпром) та комунальними закладами охорони здоров’я (Центр судово-психіатричної експертизи в Києві) та освіти (Голосіївське, Деснянське та Печерське управління освіти у м.Києві) можна побачити у відкритому доступі, а їх належне виконання підтверджується позитивними відгуками та відповідними актами.

 

За результатами дослідження Національних бізнес-рейтингів БТІ Міжрегіональне було відзначено престижною нагородою «Лідер року» у 2017 та 2018 роках поспіль, та нагородами «Лідер галузі» і «Вибір споживача» у 2019 році.

 

Більше ніж 25 000 виконаних договорів та задоволених клієнтів, наявність спеціалістів з досвідом роботи понад 25 років у галузі нерухомості та численні нагороди БТІМ є відзнакою лідера в галузі нерухомості.

 

Демократичні ціни та якісне обслуговування працюють для задоволення потреб жителів м. Полтава та Полтавської області в цілому. Зверніться до професіоналів БТІМ та переконайтесь самостійно!

 

Офіс у м.Полтава: вул. Соборності, 72, оф. 8 (зуп.5 школа за ПриватБанком, вхід з вул.Шведської)

Facebook: https://www.facebook.com/groups/tovBTIM/?ref=share

Instagram: https://instagram.com/tov_btim?igshid=1hk89uhpfya85

© http://poltavske.tv/events/24864