Досягнення ТОВ «Бюро технічної інвентаризації міжрегіональне» відзначено нагородою «Лідер галузі 2019»

 

      За результатами 2019 року ТОВ «Бюро технічної інвентаризації міжрегіональне» отримало престижну нагороду «Лідер галузі 2019» за значний внесок у розвиток галузі (КВЕД 71.12) та високі результати діяльності у Полтавській області. Досягнення компанії відзначив Національний бізнес-рейтинг в Україні за результатами незалежного дослідження.

 

      ТОВ «БТІ М» отримало «Золото» серед господарських товариств, які здійснюють діяльність у сфері інжинірингу, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Такі результати отримав Національний бізнес-рейтинг, проаналізувавши показники 329 783 українських підприємств.

 

      Основні види діяльності ТОВ «БТІ М» — технічна інвентаризація нерухомого майна, надання послуг технічного та юридичного консультування у сфері нерухомості. Ключова особливість — системність підходу до вирішення поставлених задач завдяки наявності різнопрофільних сертифікованих спеціалістів з досвідом робіт від 6 років.

 

      Бюро технічної інвентаризації міжрегіональне працює на ринку української нерухомості з 2013 року та активно приймає участь у державних закупівлях через систему Prozorro. Серед об’єктів роботи значаться Запорізька атомна електростанція, багатоповерхові житлові комплекси, Київський академічний драматичний театр на Подолі, сотні закладів освіти та медицини, заводи Укроборонпрому та навіть Секретаріат Кабінету Міністрів України.

 

      Мережа офісів у Полтавській області за 7 років безперервної роботи надали 12 395 послуг у сфері нерухомості, що включають послуги технічної інвентаризації (паспортизації) в комплексі з проектуванням, технічним та юридичним супроводом в питаннях нерухомості.

 

      Директор підприємства Глушков Дмитро Вікторович зазначив:

«Нагорода Лідер галузі 2019 — це визнання нашої добросовісної роботи. Вже третій рік поспіль нас відзначають за досягнення у галузі, тож це стало своєрідною планкою якості, яку вже не можна знижувати. Тільки краще, тільки вище, тільки вперед!»

 

      Національний бізнес-рейтинг в Україні вже 15 років аналізує роботу підприємств і відзначає нагородами тих, хто займає високі місця в галузевих рейтингах. Це фінансово стійкі, сумлінні компанії, драйвери розвитку своїх галузей і економіки країни в цілому.