АРХІТЕКТУРА ТА БУДІВНИЦТВО

Всі види послуг з архітектури та будівництва

У Кременчуці та Полтавській області

Реконструкція
Дізнатись більше →
Перепланування
Дізнатись більше →
Дозвіл на будівництво
Дізнатись більше →

Реконструкція


Реконструкція – вид будівельних робіт, які вимагають отримання дозволу на проведення і пов’язані зі змінами функціонального призначення нерухомості або окремих приміщень, внесенням змін до конструкції, зміна площі, а також об’єднанням (а в деяких випадках і поділом) об’єктів нерухомого майна.


Перепланування


Перепланування – зміна конфігурації об’єкта нерухомого майна з метою приведення простору в найбільш естетично прийнятний і функціональний стан, заміною застарілого і фізично зношеного обладнання та інженерних систем, яке потребує внесення відповідних змін до технічного паспорта.

Дозвіл на будівництво


Дозвільними документами на будівництво є повідомлення про початок будівельних / підготовчих робіт (клас об’єктів з незначними наслідками СС1) або дозвіл на будівельні роботи (класи об’єктів із середніми СС2 і значними наслідками СС3).


Вищевказані документи повинні бути зареєстровані відповідним органом архітектурно-будівельного контролю (ДАБК).


При цьому об’єкти, будівництво яких було розпочато з реєстрації декларацій про початок будівельних / підготовчих робіт, зберігають свою законність до закінчення будівельних робіт або внесення змін в проекти.

Проект


Проекти можна розділити на:

  • проекти для будівництва нових споруд
  • проекти реконструкції для зміни параметрів вже існуючих об’єктів

Ескіз намірів забудови – це мінімальний проект для будівництва приватного будинку та облаштування прилеглої території, який необхідний для отримання будівельного паспорта та початку будівництва.


Містобудівний розрахунок – ескізний проект, розроблений сертифікованим архітектором, необхідний для отримання у органів місцевого самоврядування містобудівних умов для нового будівництва або реконструкції.



Дизайн


Проектування дизайну – це розробка унікального проекту з оформлення і підбору будівельних матеріалів з урахуванням Ваших побажань і застосуванням 3-D моделювання.

Дані послуги ви можете замовити за телефонами:  (+38) 050 308 84 42(+38) 068 743 24 79